KONTAKT
Jesper Bach Baunkjær
jesper@baunkjær.com
Mobil + 45 2285 3117
Title Image

HISTORIEN

HISTORIEN

Det er blandt andet lysten til at drive et unikt objekt frem samt ønsket om at fortælle en ny designhistorie, der afgjorde at vi gennemførte ideen med at producere vores håndlavede piedestaler. Den nordisk inspirerede piedestal er enkel, gennemarbejdet og udstråler kvalitet og godt design.

Højden kan variere fra 40 til 150 cm og med muligheden for specielle farver, tilføjer den nye muligheder i indretningen – både i private hjem og for virksomheder. Placer en enkelt eller sæt flere sammen. Sæt forskellige størrelser eller endda forskellige farver sammen. Vælg lige præcis de farver du har lyst til.

BAUNKJÆR har opnået en nicheposition i markedet, for der er ikke andre i Danmark, der tilbyder en håndlavet, dansk designet og dansk produceret piedestal i bedste kvalitet.

Piedestalerne vil se flotte ud i stuen, som et natbord, med en lampe eller med en arvegenstand på. De vil også se flotte ud i receptionsområder, på hoteller, i kontorgange, i restauranter, som en del af en større udstilling på gallerier, museer, messer eller events. For uanset om piedestalen står alene eller der står flere sammen, vil den tiltrække sig opmærksomhed på det der står på den, og behandle det respektfuldt.

 

Det er muligt at downloade billeder samt yderligere info om os hos Samira Kudsk PR.

BAUNKJÆR har med glæde registeret presseomtale følgende steder:
Bo Bedre Guld-nummer / maj 2018. Berlingske BOLIGEN /april 2018. Mad & Bolig / april 2018. FEIN -/april 2018. Ude & Hjemme / maj 2018. Berlingske online / maj 2018. Gejst.com har anvendt piedestalerne til lancering af en ny urtepotteserie / september 2018. FEIN / november 2018. Bo Bedre / december 2018. ALT / december 2018. Alt for Damerne Interiør / februar 2019. Bo Bedre Guldnummer / april 2019.